Raised above the city, the visitor looks towards the hills, the sea, and has eye contact with the top of the palm trees.

 

100m2 : living room, kitchen, two bathrooms, two toilets, a library which is also a guest room, a dressing room, a bedroom, an a study. A serene space, that enters into dialogue with the light in different ways throughout the day.
Trani Serpeggiante from Puglia covers the floors of the common spaces, while cedar wood covers floors of the private rooms and the library.

 

Every threshold is marked by a brass line, which is the main metal used for handles in cedar doors, closets and drawers. The walls are treated with pure lime paint, deeply absorbing sound, light and shadow. Winter morning after the snow has fallen. Summer evening when everything is greyish blue and purple.

© g h e z z i a g e r s k o v